Min helg | Hannah Radtke

Hannah Radtke

Annons

Min helg

Tjena bloggisen! 

Idag är det söndag och jag har hunnit med en hel del “söndagssaker”. Rensat och fixat i båda mina garderober, tränat lite, gjort mat, kollat film och pluggat inför juridik provet på tisdag. Nu skall jag nog vara lite nyttig och göra en fruktsallad och kolla på ytterligare en film 🙂

 

I fredags drog jag och några tjejer till en kille i balltorp som hade ett litet krök. Va inte det roligaste men vi  tog det vi fick när vi bara låg nerbäddade i min säng 😉 På lördagen var det tänkt att vi skulle gå på en fest i mölycke där det tydligen skulle vara typ 80 pers hemma hos en stackars kille… Det slutade såklart med att precis när vi kom dit så kom även polisen och skickade ut alla. Trevligt när man åkt i typ 1,5 h och taggat och sen få stå ute på gatan i 1 h för att sedan åka hem igen haha. Det var min lite halvt misslyckade helg i alla fall! 

heart

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats