Lördags plugg... | Hannah Radtke

Hannah Radtke

Annons

Lördags plugg…

Godmorgon! 

Lördag och jag sitter nu i köket, trött och seg efter gårdagen och försöker plugga lite! Vi har en krönika som man skall skriva klart till svenskan på måndag… Annars var det en hyffsat kul kväll igår! Min kompis anna hade en liten fest och efter att ha fått vänta på tåget i 1 timma ( HATA västtraffik.. ) så var allt annat bra. Sov hos min pojkvän efter och det är där jag vaknat upp och haft en mysig morgon 😉 

Idag är det hundpassning som gäller, dvs en mysdag/kväll. Två saker står på schemat nu på dagen i alla fall, skriva på krönikan och rensa ut min/familjens extra garderob i mitt rum. Har som sagt min vanliga garderob sen har jag även en dörr från mitt rum till ett litet rum vi använder som förråd/slänga in allt skit som kläder och skor osv vi inte använder. Jag har bestämmt att rensa ut allt och försöka göra det till en walk in closet. Ni kan få se mina planer mer senare 😀 

Snapshot_20120528_5

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats